Kongres građevinskih mašina - Istanbul 2013

gradjevinske masine_kongres_istanbulVanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava privredne subjekte u Bosni i Hercegovini da će se u periodu od 18. do 21. septembra 2013. godine u Istanbulu održati Internacionalni Kongres građevinskih mašina 2013 - 10 minuta do 2023.

U okviru Kongresa, u istom periodu, održat će se „Buyer Mission Program” u okviru kojeg će biti upriličen brifing za privrednike, panel i bilateralni razgovori.

Učesnicima pomenutog programa iz Bosne i Hercegovine (po jedan predstavnik iz kompanije), kako je obavijestila Ambasade Republike Turske u Bosni i Hercegovini, bit će plaćeni troškovi smještaja sa doručkom.

Kompanije zainteresirane za učešće potrebno je da popunjenu prijavu učešća dostave uredu Ambasade Republike Turske u BiH najkasnije do 05. septembra 2013. godine na faks 033/208-562 ili putem e-maila Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., nakon čega će biti kontaktirane one kompanije koje budu izabrane za učešće.

Više informacija na: http://www.vizyon2023turkiye.org

(sa-c.net)


 

Prijavite se ili registrujte kako biste ostavili komentar.

Prijavite se Registrujte se

 

Top