Javna tribina o Prijedlogu izmjena i dopuna RP „Panjina kula-Hrastovi, lokalitet Breka“

RP panjina kula hrastovi lokalitet breka centar

Općinsko vijeće Centar Sarajevo je na 8. vanrednoj elektronskoj sjednici, održanoj 29. aprila 2020. godine, donijelo Odluku o pristupanju izradi izmjena i dopuna Regulacionog plana „Panjina kula-Hrastovi, lokalitet Breka“, kao i odluku o njenom provođenju.

Kako nalažu zakonske norme predviđeno je organizovanje javnog uvida u prijedlog plana i javne rasprave.

Općinski načelnik dr. Nedžad Ajnadžić je, s obzirom na preporuke kriznih štabova u vezi okupljanja građana, a s ciljem prevencije širenja koronavirusa, ustanovio praksu da građani mogu elektronskim putem upućivati svoje primjedbe, prijedloge i sugestije na predloženu plansku dokumentaciju. Stoga će javni uvid u prijedlog plana te javna rasprava biti održana elektronskim putem u trajanju od sedam dana.

Materijal za pomenuti Koncept plana je građanima dostupan na web stranici Općine Centar: www.centar.ba na sljedećem linku:

http://www.centar.ba/stranica/up-rp-projekti

Zainteresovani sve svoje primjedbe i sugestije na materijal mogu dostaviti do 16. jula 2020. godine putem e-maila: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. i Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

(sa-c.net)

Prijavite se ili registrujte kako biste ostavili komentar.

Prijavite se Registrujte se

 

Top