Javna tribina o Konceptu Izmjena i dopuna RP „Gradski park Crni vrh“

RP Crni Vrh centar

Općinsko vijeće Centar Sarajevo je na 51. redovnoj sjednici, održanoj 27. februara 2020. godine donijelo Odluku o pristupanju izradi izmjena i dopuna Regulacionog plana „Gradski park Crni vrh“.

U vezi sa navedenim, predviđeno je organiziranje javnog uvida u Koncept plana, kao i obaveza održavanja javne tribine, odnosno upoznavanja javnosti.

Općinski načelnik dr. Nedžad Ajnadžić je, s obzirom na preporuke kriznih štabova u vezi okupljanja građana, a s ciljem prevencije širenja koronavirusa, ustanovio praksu da građani mogu elektronskim putem upućivati svoje primjedbe, prijedloge i sugestije na predloženu plansku dokumentaciju.

Materijal za pomenuti Koncept plana je građanima dostupan na web stranici Općine Centar: http://www.centar.ba/stranica/up-rp-projekti

Zainteresovani sve svoje primjedbe i sugestije na materijal mogu dostaviti putem e-maila: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. i Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. 

Primjedbe i sugestije građani i svi zainteresirani mogu dostaviti do 16. jula 2020. godine.

(sa-c.net)

Prijavite se ili registrujte kako biste ostavili komentar.

Prijavite se Registrujte se

 

Top