Konferencija: Urbano planiranje i regionalni razvoj

konferencija urbano planiranje i reg razvoj

Udruženje konsultanata inžinjera u BiH, zajedno sa IPSA Institutom, Sarajevo, te Asocijacijom arhitekata u BiH organizuje Prvu konferenciju o urbanom planiranju i regionalnom razvoju, a koja će se održati od 18-19.10.2018.godine u Sarajevu u hotelu Holiday Inn.

Ovaj događaj međunarodnog karaktera će poslužiti kao inovativna platforma za razmjenu znanja i ideja između sudionika, donosioca odluka i vodećih stručnjaka u regiji i inozemstvu, a u domenu prostornog i urbanog planiranja i srodnih disciplina.

Prepoznajući ovu temu kao prioritetnu, tokom dva zanimljiva dana, kroz vrlo interesantne diskusije i međunarodne predavače, čut ćemo više o novim pristupima u strateškom planiranju urbane infrastrukture. Također, zainteresirani sudionici će imati priliku izložiti i prezentirati vlastite radove / plakate koji odgovaraju na postavljena pitanja i teme, što će doprinjeti otvaranju dijaloga između svih uključenih. Bit će omogućeno i učešće u organiziranoj radionici, čiji će rezultati i rješenja biti prikazani tokom službenog programa Konferencije.

 01 konferencija urbano planiranje

02 konferencija urbano planiranje

03 konferencija urbano planiranje

04 konferencija urbano planiranje

(AABH)

Prijavite se ili registrujte kako biste ostavili komentar.

Prijavite se Registrujte se

 

Top