Konferencija Pametne zgrade buducnosti

konferencija pametne_zgrade_buducnostiZgrade govore, a glas im daje digitalizacija koja mijenja način na koji ih planiramo, automatiziramo i upravljamo njima. S odgovarajućim digitalnim alatima možemo učiti iz onoga što nam govore i komunicirati s njima kao nikad dosad. Implementacija kompletnih rješenja opreme u objekatima, zajednička digitalna platforma i tehnologije u oblaku omogućuju nam da se čak i s udaljenih lokacija istovremeno povežemo sa nekoliko 'savršenih prostora'!

Nove tehnologije i naši novi proizvodi u području tehničke opreme objekata mogu Vam znatno smanjiti rizike i troškove, povećati fleksibilnost i znatno pridonijeti stvaranju pravih "savršenih prostora" – za sve vrste potreba i u svim životnim razdobljima. Zbog toga smo za Vas pripremili kratku prezentaciju digitalnih trendova i najnovijih Siemensovih cjelovitih rješenja tehničke opreme u objektima.

Pozivamo Vas da već danas rezervišete termin za konferenciju Pametne zgrade budućnosti koja će se održati 24. maja 2018. u Kongresnom centru Hotela Terme 4*, Ilidža, Sarajevo.
(sa-c.net)


Prijavite se ili registrujte kako biste ostavili komentar.

Prijavite se Registrujte se

 

Top